De sectororganisatie Ambulancezorg Nederland wil medewerkers in hun loopbaanontwikkeling ondersteunen. Passende loopbaaninstrumenten en goede begeleiding zijn daarvoor belangrijk. Op deze site vind je onder andere testjes, interviews en de Loopbaanscan die je helpen te onderzoeken hoe je momenteel in je loopbaan zit.

Regie in handen van medewerker

Je ontvangt als medewerker een eigen inlogcode waarmee je toegang hebt tot de Loopbaanscan. De Loopbaanscan is alleen door jezelf in te zien. Je kiest je eigen wachtwoord en de gegevens worden anoniem op een centrale databank opgeslagen. Niemand anders krijgt dit wachtwoord, dus niemand anders heeft toegang tot jouw scan. Wachtwoord vergeten? Dan kun je via deze site naar het inlogscherm van de loopbaanscan. Je klikt `wachtwoord vergeten` aan en je ontvangt per mail je wachtwoord. Dit wachtwoord wordt automatisch gegenereerd. Je bepaalt zelf welke informatie van de Loopbaanscan je meeneemt naar het loopbaangesprek met je leidinggevende. Via het loopbaanplan worden gemaakte afspraken vastgelegd.


Via de Loopbaanscan onderzoek je hoe je er voorstaat in je loopbaan. In het kader van duurzame inzetbaarheid kan het belangrijk zijn om hier af en toe bij stil te staan.

Wat doe je in de Loopbaanscan?

Je stelt je kerncompetenties vast, je loopbaanwaarden en ook hoe weerbaar je bent op de arbeidsmarkt. De module Werkbelasting en Gezondheid geeft je informatie over je werkbelasting en de manier waarop je met stress omgaat. Ten slotte maak je de balans op. Zit je (nog) goed in je werk, of wordt het tijd voor andere accenten?

 
"Mijn werk is er dankzij mijn diploma's nog leuker en uitdagender door geworden. Ik doe hetzelfde, maar de verantwoordelijkheid ligt nu bij mij. Dat voelt goed."
Naar de interviews >>
 

 

Help je straks nog steeds mensen in nood? En hoe zit het met de spanning in je werk? Wil je dat in een nieuwe baan terugvinden of juist niet?
test jezelf >>
 
 
Heb je even 5 minuten om te
onderzoeken hoe je ervoor
staat? Gaat het werk je nog
gemakkelijk af of wordt het
tijd om om je heen te kijken?
test jezelf >>
 
 
Kijk eens welke RAV-vacatures er zijn. Interesse in een andere functie? Kijk eens onder vacaturesites en bereid je voor via sollicitatietips.